Zoeken
  • Monique

Mee op vakantie

Bijgewerkt: 7 feb 2019

Häyhä gaat altijd mee op vakantie. Met 15 weken was ze al mee naar zuid Frankrijk. We boffen dat ze het zo fijn vindt in de auto! Alleen met de wintersport heeft ze pech...


Dan nemen we haar niet mee, hoewel ze de sneeuw vast heerlijk zou vinden. Zo makkelijk als ze is in de auto, is ze ook op de camping! Ze blaft nooit, dus niemand heeft last van haar. Geef haar een schaduwplekje met uitzicht en ze is tevreden. Wij houden van natuur, maar een dagje een stad bekijken vinden we ook leuk. Ik heb een sterk vermoeden dat Häyhä aan het eerste het meest de voorkeur geeft, maar dat laat ze totaal niet merken. Als ze maar met de roedel mee kan.


Met de manlijke baas gaat ze ook af en toe een nachtje mee survivallen in het bos. Dan slaapt ze gewoon buiten. We zijn gestopt met het creëren van een warm slaapplekje voor haar, want daar heeft ze hele eigen ideeën over.


Als er wild in de buurt is, dan heeft ze dat snel door. En mochten wij er een keer te laat achter komen, dan hoeven we ons geen zorgen te maken of ze terug komt. Ook op onbekend terrein is dat geen probleem. Maar we doen natuurlijk altijd ons best om deze situaties te voorkomen.

285 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now