Zoeken
  • Monique

Karakter en gezondheid Tommen

Bijgewerkt: apr 10

Tommen is 4 jaar en is door de NTC goedgekeurd als Tamaskan dekreu. Alleen in 2018 is hij eerder ingezet. Bekijk hier zijn test uitslagen en lees meer over zijn karakter.Twee testen worden binnenkort nog afgenomen, omdat Patella een nieuwe eis is en Ecvo maar een jaar geldig is. In de Tamaskan database vind je nog meer info over Tommen en zijn voorouders.

HD:A ED: 0 DM: vrij Dwarggroei: vrij Mdr1: vrij Ecvo: clear Patella: vrij

MyDogDNA

Embark

Karakter Tommen

De karaktertest van Tommen kan je hier lezen. Zijn baasje Aline Miltenburg omschrijft Tommen als een topper! En onbevooroordeeld als volgt:

"Tommen heeft een easy going karakter. Hij is rustig, lief en aanhankelijk. Niet een knuffelachtige hond qua fysiek steeds in contact willen zijn, maar wel altijd in je buurt. hij is sportief, actief en ondernemend, maar wordt niet vervelend als er een aantal dagen niets op de planning voor hem staat. Hij is geen Gedrag en Gehoorzaamheid hond voor op de hondenschool. 2x een kunstje gedaan en dan doet hij het niet meer. Behendigheid vindt hij bijvoorbeeld echt stom. Zoeken en speuren vindt hij daarintegen weer heel leuk! Tommen is een zichtjager. Vooral kleine bewegende wat-dan-ook boeien hem wel. Naar vreemden is hij nooit angstig of terughoudend en bij kinderen is hij relaxed. Hierin is hij echt stabiel."

We hopen natuurlijk de pups van Tommen en Häyhä deze easy going karakters door te geven. Het is echter nooit een garantie dat ze ook zo makkelijk zullen worden! Lees daarom goed op de website van NTC meer over het karakter van een Tamaskan.


158 keer bekeken
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now